Viikonloppuna tuli oltua väkistenkin mediapaastossa, sillä olimme vuokranneet mökin Ranualta. Kaikin puolin mahtava viikonloppu. Sää oli syksyinen ja vettä tuli tihkuttamalla pariin otteeseen.Eläinpuistossa ei käyty, mutta Fazerin makeispuodissa pistäydyttiin. Käväisin myös elukkatarhan läheisyydessä toimivassa käsityöpuodissa. Lankaa olisi ollut, mutta jäi tällä kertaa ostamatta.

Ranne on turtana, mutta syy ei ole ahkera neulominen. Innostuin nimittäin kokeilemaan virvelöintiä, kun tavallinen mato-onki kävi liian tylsäksi. Kalaa ei pahemmin tullut, mutta hauskaa oli senkin edestä.

Toinen apupupuni on nyt valmis.

232679199_ea5cae2fc0.jpg

Suloinen, vaikka itse sanonkin!
Otin oppia ensimmäisestä kokeilustani ja tein tämän pyörönä. Langanpäitä kyllä jäi pääteltäväksi, mutta  eipähän tarvinnut ommella saumoja. Kun pusero oli puolessa välissä, täytin pupun housuja myöten vanulla. Koska ainoa täyttöaukko jäi korvien väliin, tämä osoittautui hyväksi keinoksi.

Molemmat puput olen neulonut kaksinkertaisella langalla. Lankoja valitsin sen mukaan, mitä kaapista löytyi; Floricaa, Seiskaveikkaa ja Woolia sopivasti sekaisin. Otin tarkoituksella vähän eri sävyjä mukaan, ja pinnasta tuli oikein kivan värinen!

Vielä olisi tarkoituksena neuloa ainakin yksi pupu..