Viikonloppuna neuloin itselleni Odessan, kun talvi tulla tupsahti kerta rytinällä. Malli oli ihan mukavaa ja aivotonta neulomista ja kavennukset oli suunniteltu ovelasti.  Epäilin vähän, että mitenköhän pipo istuu mun ongelmapäähän. Tiukasti se istuu, eikä lähde nousemaan. Hassulta se kuitenkin näyttää päässä, vähän turbaanimainen jotenkin.

285864909_449a3c9e87_m.jpg

Lankana oli Novitan Wool petroolin sinisenä. Lisäsin 10 silmukkaa alkuperäiseen ohjeeseen ja neuloin muuten ihan normaalisti. Kavennukset aloitin kun pipa oli 14 senttiä korkea, mutta vähän turhan pitkä tästä tuli silti. Helmiä en löytänyt näiltä leveyspiireiltä, joten ne jäivät nyt pois.

Johtuiskohan se tuosta väristä, etten oikein tykkää tästä. Mulla nimittäin on yks toinenkin petroolin värinen pipo, jota ei niin kauheesti tullut pidettyä. Ihanan täydellisen pipomallin metsästäminen jatkuu siis edelleen. Siihen saakka Odessa piiloutuu hupun alle häpeämään.

Kolmas apupupu on nyt valmis.

285884916_77026082f8.jpg

Tästä tuli vähän tyttömäinen pupu, mutta eiköhän se tarpeen tullen kelpaa pojallekin.

 

PS. Ostin tänään Antellin leipomomyymälästä pussillisen suvimarja-pullia, joissa piti olla mansikkatäyte. Kotona pullan sisältä paljastui kuitenkin herkkusieniä ja ihana kuorrutus osoittautuikin juustoksi. Plääh.