Siinä missä muutkin virkkaavat verkkoponchoja niin me tulemme perässä. Puolentoista viikon aktiivinen poncho-projekti on saatu päätökseen ja poncho lepää onnellisesti harteillani. Lankana käytin sen teddyn sijasta Ainoa, jota löytyi Anttilan Alelaarista neljän euron kerähintaan. Kauluksesta tehtiin napakampi 3o1n- joustinneuleella ja verkko oli huomattavasti pienempää kuin malliponchossa. Hapsuistakaan ei tehty niin kamalan pitkiä vaan leikattiin 27 cm:n mittaisia pätkiä, jotka pujoteltiin kaksinkertaisina, kolmen nipuissa alareunaan. Yleiskuvaa ponchosta ei ole saatavilla, sellaisenhan jokainen on jo taatusti nähnyt. Tarjoankin aivan uudenlaista materiaalia ponchon alareunasta.

31376.jpg

Myönnän, että tämän kuvan perusteella on vaikeaa kertoa mielipidettään ponchosta, mutta voin taata, että se on hieno ja paljon persoonallisempi, kuin nuo muut massaverkkoponchot.

Vieraita odotellaan ja imuri hurisee. Seuraavaksi puikoille pitäisi asetella tuo miehinen peruspipo. Saa nähdä pääseekö tässä ihan lankaa ostamaan :o)