Ilon aiheita on nyt useita.

950078221_9f0c3cd9d0.jpg

Thermal edistyy ihan mukavasti. Aloittelin puseron melko tarkalleen kaksi viikkoa sitten, ja sen jälkeen olen vain ihastellut miten liukkaasti silmukat neuloutuvat addeilla. Helmaa on nyt valmiina 10 ja puoli tuumaa eli 27cm. Melkein kolmannes neulottu.

Villamokka esitteli eilen upean ranskalaisen sivuston, josta voi tilailla neulelehtiä. Löysin sivuilta mukavan näköisen villatakin ja ihan uteliaisuuttani klikkasin linkkiä. Säikähdin todella -ohje aukeni ilmaiseksi PDF:nä. Ranskaa taitamatta olin löytänyt ilmaisten ohjeiden luokse. Kauan etsinnässä ollut sievä palmikkovillatakin ohje taitaa olla siis tässä. Muitakin toteuttamisen arvoisia malleja löytyi, ja tulostin ne varmuuden vuoksi kansioon talteen.

Tein myös naurettavan edullisen ostoksen. Seppälän sivuilta saa tulostaa kupongin, jolla yhden kesän aletuotteen saa huimaan yhden euron hintaan.  Löysinkin todella söpön kesäpuseron, jossa on pitsiä ja puhvihihat. Vilauksen (hieman rypistyneestä) puserosta voi nähdä yllä olevasta kuvasta.

Aurinkokin on päättänyt näyttäytyä muutaman harmaan päivän jälkeen. Ei tarvita isoja juttuja, että meikäläisen saa iloiseksi :-)