Tulipa taas todistettua, että kyllä se pitkäkin loma loppuu aikanaa. Huoh. Arkirutiineihin palattiin oikealla ryminällä, joten käsityöt ja vuodattaminen on jäänyt nyt vähemmälle.

Viime lauantaina pistäydyin Oulun Suurmessuilla. Satuin messuille vähän huonoon aikaan, sillä paikalla oli juuri Kwan ja äänentoisto melkoinen. Kaupanteko oli melkein mahdotonta, mutta en moiti Kwania huonosta esityksestä.
Mukaan tarttui mm. tämä.

220137626_f2d5521af9_m.jpg

Kyse on tästä. Palloa pyöritetään pienellä ranneliikkeellä ja palleron sisällä oleva gyroskooppi saa aikaan jopa 15 kilon vastavoiman. Tuntuu muuten aika veikeältä ja tehokkaalta! Tätä suositellaan kaikille paljon ranteintaan käyttäville ja rannekivuista kärsiville ranteiden vahvistamiseen. Toisin sanoen siis jokaisen käsillä tekijän taskukokoinen kuntosali :o)
Tää ei suinkaan ollut mikään heräteostos, vaan kauan harkittu hankinta.

Tämä kaveri on enää paria pistoa ja kaulaliinaa vaille valmis.

220137629_777edf61da.jpg

Värit on aika tummat, mutta kaulaliinasta tulee sitäkin värikkäämpi. Omasta lankakokoelmastani en löytänyt muuta kokovillaista kuin muutaman Florican-jämäkerän. Tieto siitä, että myös seiskaveikka käy, tuo tuleviin pupuihin sitten vähän enemmän väriä.
Tästä kyllä huomaa, että on ensimmäinen kokeilukappale. Luulenpa kuitenkin, että tämäkin pupu osaa hoitaa hommansa lopullisessa kodissaan.