Odotettu kesäloma on vihdoin täällä!  Pitkät aamut, auringonpaiste ja kiireettömyys saavat kiusata minua ihanuudellaan aina elokuun puoliväliin saakka. Lomalla on aikaa neuloa vaikka kaikki syksyn villaiset uusiksi. Tässä kesän ensimmäiset villasukat;

raitasukat.jpg 

Näistä tuli ihan kivat. Tiimalasikantapää oli simppeli tehdä, mutta muutama reikä jäi silti. Ensikerralla sitten paremmin. Raidat menivät molemmissa sukissa samalla lailla, eikä toisen sukan kärkeen tullut sitä eriväristä, hullua nipukkaa, niin kuin Novitan mallisukissa.

Lanka oli pirtsakan väristä, mutta entäs värien vaihtumiskohdat! Kääk!

sotkua2.jpg

sotkua.jpg

Käsittämätöntä värisotkua! Osa noista kohdista jäi sukan päälle, eikä niitä voi olla huomaamatta. Laadukkaampaa raitalankaa jäädään siis odottelemaan.

Viime viikon kirppispläjäyksestä unohtuivat nämä ihanat löydöt.

ostokset.jpg

Kolme kerällistä Novitan Nauhalankaa, made in France! Maailma on yllätyksiä täynnä. Hopealankaa en ole ikinä neulonut, mutta jotain juhlavaa siitä saisi vaikka ensi talven pikkujouluihin. Nämä kerät olivat pussitettuna yhteensä vain 2,50 euroa. En jäänyt edes harkitsemaan ostoa tai laskemaan kerähintaa.

Myös tämä ihana, pinkki törppö lähti mukaan eurolla. En heti keksinyt sille mitään (järkevää) käyttökohdetta, joten laitoin siihen kaikki sukkapuikot ja virkkuukoukut.

trpp.jpg