Knitting Nature on vihdoinkin perillä. Tilasin kirjan Adlibrikseltä jo pari viikkoa sitten, mutta koska kirjaa ei ollut varastossa jouduin hieman odottelemaan. Täytyy muuten ylistää tuota valikoimaa; neulekirjoja löytyy laidasta laitaan, eikä hinnatkaan ole pahat. Postikulujakin tulee aina vain 2,90 tilauksesta riippumatta.

Kirja on aivan upea. Keräsin omalta osaltani kaikki kiinnostavimmat mallit tähän:

556027538_a446866de4.jpg

Paljon löytyy toteutettavaa. Nähtyäni kaikki nämä upeat versiot Bubble Pulloverista, haluan ehdottomasti itselleni samanlaisen. Puseroista toteutunee jossain vaiheessa myös Swirled Pentagon Pullover, ja noita pienempiä juttuja, pipoja, huiveja, lapasia kokeilen lähempänä talvea.

Kirjassa on aivan upeat kuvat, ja mallit vaikuttavat hyvin suunnitelluilta. Tosin löytyy puhtaasti myös todella, todella omituisia malleja. Näistä esimerkkinä kaikennäköiset poncho/huppu/wrapviritelmät, joita on jo nähty aivan tarpeeksi. Kaikesta huolimatta kirjasta jäi todella hyvä maku suuhun, ja ostos tuntuu vähintäänkin kannattavalta.

Neulerintamalla on valitettavasti ollut hieman hiljaista. Shetland Trianglen piti kaiken järjen mukaan valmistua jo viikko sitten, mutta kun ne viimeiset kiekat tuntuvat niin puuduttavilta, ja lankaakin vielä riittää. Ulos on aivan turha yrittää mennä ilman takkia, joten sääkin saisi lämmetä. Edes hiukkasen, niin tuntuisi taas kesältä.