Tällaisia ihanuuksia raahasin eilen kotiin kamalassa sateessa.

797686803_8b361d99fb.jpg

Bambut löytyivät Prisman lanka-alesta, eikä hintaa jäänyt kuin 2,5€/ kerä. Näistä olisi tarkoitus neuloa loppu kesän taikka syksyn aikana Thermal. En tiedä paljonko pusero tulee syömään lankaa, mutta ostin  kymmenen kerää. Toivottavasti riittää.

Thermalia ja mahdollisesti myös syksyn aikana valmistuvaa ruskeaa villatakkia (en ole tosin vieläkään päättänyt mallia) varten tilasin Addi-pyöröt Vuorelmasta. Puikot maksoivat vain 4,75 euroa kipale, eli todella edulliset Addeiksi. Muistelen, että lähikaupassa edes Inoxeja ei myydä tuohon hintaan. Maksoin tilauksen heti verkkopankissa, joten säästyin kaiken lisäksi vielä postikuluilta.
Puikkojen lisäksi pakettiin pääsi kinnasneula. Luin tekniikasta Mielityn blogissa, ja päätin kokeilla  jossain vaiheessa.

Lopuksi vielä vinkkivinkki. Novita Klubiin saa nyt tutustua kahden viikon ajan ilmaiseksi. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että saat sivuille tunnukset ja pääset tulostamaan aiemmissa lehdissä olleita malleja ilmaiseksi. En ehtinyt perehtyä tuohon vielä sen tarkemmin, mutta pitää katsoa, josko sieltä jotain neulomisen arvoista löytyisi.