Haluan ensiksi toivottaa oikein  Hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille blogini lukijoille. Tehän olette minulle kuin ystäviä. Blogikissa Vilma lähettää ystävänpäiväterkkuja karvaisen sylillisen mitalla.

39033.jpg

Mietiskelin tuota postikortin lähettämistä oikein järjen kanssa ja otin yhteyttä kyseiseen herraan ja kyselin minkälaisen postikortin täältä Perä-Pohjolasta haluaa. Profiilitiedoista selvisi, että mies on 34-vuotias sinkku, joka harrastaa postikorttien keräilyä Ihan turvalliselta tyypiltä vaikuttaa.

Eilen rakas tätini kävi vierailemassa. Oli oikein mukava nähdä pitkästä aikaa. Ettekä kyllä usko, kun hihkaisen kenen kukkakimppuun pääsin askartelemaan pikkuisen suomen lipun. No mäkikotka Matti Hautamäen vanhempien! Huh. Tätini tuntee kyseisen pariskunnan ja oli aikeissa vierailla samana iltana heidän luonaan onnittelemassa mitalista. Olisi ollut enemmän aikaa, niin olisin voinut panostaa lippuun vähän enemmän. Mutta ihan ylvään näköinenhän tuo oli, grillitikun nokassakin.

PS. Olympiatyö ei ole edennyt vielä kovin pitkälle. Kaulurin takakappale on kuitenkin jo toisilla puikoilla odottelemassa yhdistelyä ja etukappalettakin on reilusti puolet välin valmiina.