Tein eilen mukavan löydön tältä postituslistalta ja voin kerrankin väittää olevani ajoissa liikkeellä joulukorttien kanssa.

Perjantaina kävin Oulun Kärkkäisellä, aikeissa ostaa edullinen palmikkopuikko (vrt Prisman Inox 3,5€ ja Kärkkäisen Novita 1€). Matkalla lankaosastolle selailin nopeasti läpi Parhaat neuleet ja tein viisaan päätöksen olla ostamatta. Saman päätöksen olisi voinut tehdä jo kannen perusteella. Jos sattuu asumaan näillä leveyspiireillä, niin voin vinkata, että siellä Novitan Aino on vain 3,50€ kerä.

Samalla reissulla kävin myös Prismassa, jossa Osta pois -hulinoiden myötä joitain Novitan lankoja olisi ollut alennuksessa. Mondo vastaa täysin nykyistä Jengaa, hintaa 3 € kerältä ja joku Liisa taisi olla euron verran. Liisa on muuten täyttä akryyliä ja siitä löytyy tismalleen samoja värejä kuin näistä uusista valorääkeistäkin.

Kärkkäiseltä ostin myös puikkomitan ja innostuin lajittelemaan talosta löytyvät puikot ja koukut siististi taulukkoon. Pistän linkin samaiseen puikkotaulukkoon, jos joku muukin innostuisi.  

Nämä telkkaria tuijotellessa neulotut raitalapaset ovat nyt valmiit.

257099741_9b46e9e52e_m.jpg

Sain muuten jymyidean seuraavaa apupupua varten. Katsotaan miten toteutuksen käy..